GoodLife Grijstint

Luxueuze betonlook afwerking, spiegel voorzien van LED en Hotbath doucheset van RVS.

Als je het type bent dat (net als ik) niet kan beslissen over een bepaald kleurenschema, houd je badkamer dan neutraal. Wit & grijs zijn perfect omdat ze overal bij passen. Grijslook overbelast jouw badkamer niet en zorgt ervoor dat de gekozen accessoires mooi opvalt zoals te zien is in de foto. De RVS kranen en doucheset gepaard met een witte badkamermeubel en waskommen maakt deze badkamer uniek in zijn soort. Wij hebben in de jaren veel ervaring opgedaan in het begrijpen hoe mensen hun badkamer gebruiken, zien en wat ze nodig hebben, ongeacht de grootte, ruimte of indeling.

Onze fantastische showroomadviseurs zitten de hele dag met klanten te praten over hun badkamerideeën, producten aan te bevelen, advies te geven en 3D badkamerontwerpen te maken. Dus, dachten we, waarom niet gebruik maken van al die ongelooflijke kennis, en het breed delen!?

De prijs is afhankelijk van het aantal m² en de grote van de tegels. Vraag naar één van onze adviseurs voor de mogelijkheden of maak direct een afspraak!

Inspiratie

Klaar voor een frisse nieuwe badkamer maar geen idee waar te beginnen? Wij bieden een verscheidenheid aan stijlen en kleuren die jouw ruimte laat uitstralen op next level!

  • 800 m² showroom
  • Persoonlijk vrijblijvend advies
  • 3D ontwerp op maat

  • Nieuwste badkamertrends
  • Koffie & thee staat klaar

Enthousiast?

Plan een bezoek aan onze showroom en laat je verassen door de vele stijlen.