GoodLife Matwit

Sublieme betonlook badkameruitwerking met mat witte Hotbath accessoires.

Wederom een prachtige grijstinten badkameruitwerking, ditmaal voorzien met mat witte Hotbath accessoires. Gecombineerd met een Sanibell Ink series badkamermeubel voor extra opbergruimte én HSK radiator in het mat wit. Deze opstelling wordt in de ogen van een sanitair specialist gezien als een ''wet-room''. In het kort, een wet-room is een doucheplek met douchewand zonder drempel, vervolgens leidt een afschot in de vloer het water naar de afvoer. Wet-rooms zijn de laatste jaren steeds populairder geworden doordat jou badkamer groter oogt. Je hebt namelijk geen onnodig grote douchecabine in je badkamer staan. Maximaal comfort dus zo'n wet-room!

Om nóg meer extra ruimte te creëren hebben wij een badkamermeubel geplaatst om jou dagelijkse producten gemakkelijk in op te bergen. Geen gedoe meer met rondslingerende shampoo, gel, scheermesjes, tandenborstels etc. Ook handdoeken krijgen hun eigen plekje. De luxueuze handdoekradiator van HSK geeft niet alleen een mooie uitstraling, je kunt ook je handdoeken geordend ophangen.

De prijs is afhankelijk van het aantal m² en de grote van de tegels. Vraag naar één van onze adviseurs voor de mogelijkheden of maak direct een afspraak!

Inspiratie

Klaar voor een frisse nieuwe badkamer maar geen idee waar te beginnen? Wij bieden een verscheidenheid aan stijlen en kleuren die jouw ruimte laat uitstralen op next level!

  • 800 m² showroom
  • Persoonlijk vrijblijvend advies
  • 3D ontwerp op maat

  • Nieuwste badkamertrends
  • Koffie & thee staat klaar

Enthousiast?

Plan een bezoek aan onze showroom en laat je verassen door de vele stijlen.