Millennial Marble Black ( wellness look black )

Donker marmer gecombineerd met hoogwaardig gouden Hotbath accessoires en hoekbad van Luca sanitair.

Als het om jouw badkamer gaat, weten we dat het belangrijk is om een praktische ruimte te ontwerpen die het drukke leven gemakkelijker maakt. Onze ontwerptips laten niet alleen zien hoe je een prachtige ruimte kunt creëren waar je van kunt genieten, ze helpen je ook bij het bepalen van de belangrijke functies die je moet toevoegen om aan de dagelijkse behoeften van jouw te voldoen.

Het mat zwarte met de daarin wit geaderde marmerdesign tegel brengt een extra vleugje elegantie in je huis. De toebehorende spiegel, doucheset en bad thermostaat met handdouche in goud maakt dit een onvergelijkelijke badkamer lay-out. Daarbij krijgt het Luca Sanitair bad ook zeer mooi zijn eigen plaatst door de opvallende witte kleur tegenover de donkere achtergrond. Wij bieden een verscheidenheid aan stijlen en kleuren die jouw ruimte laten uitstralen op next level! Uiteraard is deze uitwerking ook te verkrijgen in andere kleuren en vormen.

De prijs is afhankelijk van het aantal m² en de grote van de tegels. Vraag naar één van onze adviseurs voor de mogelijkheden of maak direct een afspraak!

Inspiratie

Klaar voor een frisse nieuwe badkamer maar geen idee waar te beginnen? Wij bieden een verscheidenheid aan stijlen en kleuren die jouw ruimte laat uitstralen op next level!

  • 800 m² showroom
  • Persoonlijk vrijblijvend advies
  • 3D ontwerp op maat

  • Nieuwste badkamertrends
  • Koffie & thee staat klaar

Enthousiast?

Plan een bezoek aan onze showroom en laat je verassen door de vele stijlen.