Professioneel Urban Stijl

Nieuw industrieel en huishoudelijk geïnspireerd project.

Klaar voor een frisse nieuwe badkamer, maar geen idee waar te beginnen? Het kan overweldigend zijn om aan een badkamerrenovatie te beginnen, maar dat betekent niet dat je het op een laag pitje hoeft te zetten. Wij hebben de inspiratie, de producten, een showroom en het advies om je droom te verwezenlijken.

Na jarenlang ontwerp, verbeteringen en perfectie is het dan eindelijk zo ver, de nieuwe Flaviker keramische tegels. De unieke zachte cementlook geeft jouw woning/werk/badkamerruimte een urban maar ook warme en professionele look. Dankzij de inspiratie voor het microcementontwerp, behoort de hyper-serie tot de favoriet in nieuw industrieel-huishoudelijk geïnspireerde projecten.

Badkamermeubels zijn een praktische en uiterst functionele opbergoplossing die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, waaronder traditioneel wit en modern zwart, en vormen een stijlvol middelpunt in jouw badkamer. Zoals op de foto getoonde badkamermeubel van Sanibell is dit een zeer mooie toevoeging aan jouw badkameruitwerking. Of je jouw badkamermeubel nu in een andere kleur, vorm of stijl wil, wij hebben het juiste badkamermeubel in ons assortiment.

De prijs is afhankelijk van het aantal m² en de grote van de tegels. Vraag naar één van onze adviseurs voor de mogelijkheden of maak direct een afspraak!

Inspiratie

Klaar voor een frisse nieuwe badkamer maar geen idee waar te beginnen? Wij bieden een verscheidenheid aan stijlen en kleuren die jouw ruimte laat uitstralen op next level!

  • 800 m² showroom
  • Persoonlijk vrijblijvend advies
  • 3D ontwerp op maat

  • Nieuwste badkamertrends
  • Koffie & thee staat klaar

Enthousiast?

Plan een bezoek aan onze showroom en laat je verassen door de vele stijlen.