Millennial Marble White ( wellness look white )

Door de grote witte marmeren tegels en accessoires van chroom is dit een ware eyecatcher.

Je badkamer is niet alleen een functionele ruimte. Het is jouw persoonlijke ruimte. De meest intieme ruimte in je huis en veel meer dan alleen een plek waar je tanden poetst en je haar wast. Je badkamer kan je heiligdom zijn, je kleine stukje rust en stilte.

De details in dit ontwerp geven deze badkamer een goed gevormde compositie van unieke kleurtinten. Met name de grijs geaderde lijnen in de marmeren tegels, die weer goed samenkomen met de chromen accessoires en spiegel die is voorzien van LED. Uiteraard kun je de badmeubel en op maat gemaakte glaswand niet vergeten. Voorkom dat schoonmaak/wasmiddelen jouw badkamerruimte overnemen met ons brede assortiment badkamermeubels in een reeks vormen, maten en stijlen, die allemaal een geweldige manier bieden om jouw ruimte optimaal te benutten.

De prijs is afhankelijk van het aantal m² en de grote van de tegels. Vraag naar één van onze adviseurs voor de mogelijkheden of maak direct een afspraak!

Inspiratie

Klaar voor een frisse nieuwe badkamer maar geen idee waar te beginnen? Wij bieden een verscheidenheid aan stijlen en kleuren die jouw ruimte laat uitstralen op next level!

  • 800 m² showroom
  • Persoonlijk vrijblijvend advies
  • 3D ontwerp op maat

  • Nieuwste badkamertrends
  • Koffie & thee staat klaar

Enthousiast?

Plan een bezoek aan onze showroom en laat je verassen door de vele stijlen.