Vintage wet-room

Vintage look tegels, Hotbath kraan en -doucheaccessoires en Sunshower UV-licht.

‘’Wet-rooms’’ zijn de laatste jaren steeds meer in de mode geraakt. Een wet-room is een doucheplek met douchewand zonder drempel, vervolgens leidt een afschot in de vloer het water naar de afvoer. En omdat je geen douchecabine of douchebak hoeft te plaatsen, heb je ook een groter vloeroppervlak in vergelijking met een gewone douche. Zo kun je de ruimte optimaal benutten!

Daarnaast zorgt de verschillende combinatie van Grespania tegels voor een unieke ruimte wat het nét iets unieker in diversiteit maakt ten opzichte van de andere opstellingen. De zachte grijstint zijkanten, design tegelstroken achtergrond en iets donkerdere vloertegels maken dit een zeer sierlijke opstelling. In samenstelling met de wet-room douche optie geeft deze keuze badkamer een vleugje hotelluxe. Beschouw ze als de perfecte optie om een minimalistische, eigentijdse ruimte in jouw huis te creëren.

Met Sunshower (in de hoek van de douchezijde) verbeter je mobiliteit én verdubbel je vitamine D niveau met een ideaal model voor jouw nieuwe badkamer. Dit product verlicht het lichaam van hals tot kuiten met verwarmend infrarood en laag gedoseerd UV-licht. De combinatie van UV en infrarood bootst zo'n beetje alle gezondheidsvoordelen van zonlicht na!

De prijs is afhankelijk van het aantal m² en de grote van de tegels. Vraag naar één van onze adviseurs voor de mogelijkheden of maak direct een afspraak!

Inspiratie

Klaar voor een frisse nieuwe badkamer maar geen idee waar te beginnen? Wij bieden een verscheidenheid aan stijlen en kleuren die jouw ruimte laat uitstralen op next level!

  • 800 m² showroom
  • Persoonlijk vrijblijvend advies
  • 3D ontwerp op maat

  • Nieuwste badkamertrends
  • Koffie & thee staat klaar

Enthousiast?

Plan een bezoek aan onze showroom en laat je verassen door de vele stijlen.