Binnen kijk bij Caroline Ferneij

"Ruimtelijk & praktisch "

Merken

[fusion_cfield cpt_cfield=”merken” key_text=”” text_transform=”none” link=”” title=”” target=”_self” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class_key=”” class_value=”” id=”Merken” color=”custom” button_gradient_top_color=”rgba(255,255,255,0)” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” button_gradient_bottom_color=”rgba(255,255,255,0)” button_gradient_top_color_hover=”rgba(255,255,255,0)” button_gradient_bottom_color_hover=”rgba(255,255,255,0)” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width1=”0″ size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” /]

Van droom naar realisatie

Het is begin maart dat Caroline en haar echtgenote bij ons komen om een nieuwe badkamer uit te zoeken.

"Caroline" Na 11 jaar dat wij hier nu wonen vonden wij het tijd dat de badkamer vernieuwt ging worden. Omdat Caroline en haar echtgenote ook de benedenverdieping lieten verbouwen leek het ze fijn om "alles" in één keer te doen.

"Wat was de situatie voordat u de badkamer liet verbouwen?" In onze oude badkamer moesten wij douchen in bad, dat wilden wij absoluut niet meer. Ook was de badkamer voor ons gevoel niet ruimtelijk. "Wat waren uw wensen voor de nieuwe badkamer? "Of waar moest de nieuwe badkamer aan voldoen?" Het liefst wilde wij een bad en een douche, maar helaas ging dat niet passen in de ruimte. Wij hebben besloten om voor een grote douche te kiezen met een “bankje” waardoor je ook even kan zitten. Ook wilden wij iets hips maar ook wat tijdloos als wel praktisch was. Alex heeft ons zeer goed door dit proces begeleid en de juiste tips gegeven. Dit alles heeft voor het perfecte eindresultaat gezorgd, de badkamer is zowel praktisch al wel ruimtelijk.

"Hoe verliep het proces in de showroom?" Door onze wensen door te geven aan Alex zorgde hij ervoor dat wij in de showroom niet alles hoefde te bekijken, dit beperkte gelukkig al een hoop keuzes. Ook vonden wij het onwijs fijn dat wij een tegel mee konden krijgen om het in het licht van onze badkamer te bekijken. Dit zorgde ervoor dat wij een reëel beeld kregen van wat de tegel bij ons in de badkamer zou doen qua kleur.