Tegels / PVC

Tegels bepalen merendeels de stijl in een ruimte: door te kiezen voor het juiste materiaal, de juiste kleur én formaat gaat een kamer er heel anders uitzien. Onze tegels kunnen in veel ruimtes van het huis worden gebruikt.

Bij Berens Badkamers hebben we een zeer uitgebreid aanbod aan hoogwaardige tegels waardoor we alles hebben voor jouw favoriete stijl.

Diverse soorten badkamertegels

Tegels geven elke ruimte een tijdloze uitstraling en verbinden de grond waar je iedere dag op loopt. Het kiezen van een vloer- en wandtegel welke bij jouw ruimte en interieur past is erg belangrijk. Een vloertegel kan zorgen voor warmte onder de voeten door te kiezen voor de juiste kleur, tint en textuur. Het gebruik van wandtegels kan een ruimte onmiddellijk luxueuzer doen aanvoelen.

Vloer- en wandtegels kunnen een wow-factor toevoegen aan een, wat anders een gewone, alledaagse ruimte zou zijn. Als jij je zorgen maakt over de levensduur van de tegels zijn die zorgen nu van jouw schouders af. Ons assortiment vloertegels zijn gemaakt van duurzame materialen, biedt vlekbestendige eigenschappen en kan gemakkelijk worden schoongemaakt.

Diverse soorten PVC vloeren

Vind het perfecte ontwerp voor jouw huis met onze gemakkelijk te leggen PVC-vloeren. Of je nu een natuurlijke houtlook woonruimte wilt creëren of op zoek bent naar een opvallend effect of patroon, wij hebben het allemaal in ons assortiment.

Onze PVC-vloeren kunnen zelfs de meest nobele materialen perfect imiteren zoals hout, steen of marmer. De enorme verscheidenheid aan toepassingen, kleuren, decoraties en maten maken PVC tot een uniek en onvervangbaar product. Kwalitatief, duurzaam en onderhoudsvriendelijk: het zijn dé fundamenten van PVC-vloeren.