Binnen kijken bij Bas Dinkelaar

""Soms moet je durven om iets anders te doen.""

Merken

[fusion_cfield cpt_cfield=”merken” key_text=”” text_transform=”none” link=”” title=”” target=”_self” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class_key=”” class_value=”” id=”Merken” color=”custom” button_gradient_top_color=”rgba(255,255,255,0)” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” button_gradient_bottom_color=”rgba(255,255,255,0)” button_gradient_top_color_hover=”rgba(255,255,255,0)” button_gradient_bottom_color_hover=”rgba(255,255,255,0)” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width1=”0″ size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” /]

Van droom naar realisatie

Soms krijg je een project op je pad die lang in je geheugen gegrift blijft. Dit is zo’n badkamer. Wij hebben samen met Bas veel uren besteed aan het ontwerp. Steeds was het het nét niet, totdat wij bij dit ontwerp kwamen.

De badkamer moest uniek, strak, stoer en industrieel zijn, maar hoe ga je al die stijlen combineren? Voor ons gevoel is dit meer dan geslaagd en alles is terug te zien op de foto's. Maar, hoe zijn wij tot dit eindresultaat gekomen? Zoals we hierboven al vertelden, hebben we veel tijd aan het ontwerp besteed. Doordat wij meerdere malen samen hebben gezeten, haalden wij het beste uit elkaar naar boven. De ruwbouw wilde Bas graag terug zien in het ontwerp. Met dat in ons achterhoofd zijn wij de badkamer gaan indelen na de wensen van Bas. Alles moest wel voldoende ruimte hebben qua toegankelijkheid en dit werd uiteindelijk centimeterwerk. Met name met de wastafel was het spannend om het allemaal goed sluitend te krijgen, maar dit kun je gerust aan Wesley overlaten.

“Bas, had jij ondanks het 3D-ontwerp een idee hoe de ruwbouw eruit zou komen te zien?” “Heel eerlijk? Ja, maar ik moet er wel bij zeggen dat je een bepaald beeld maakt in je hoofd en of het dan zo uitpakt in het echt, weet je nooit zeker. Maar, het gevoel was goed en op basis daarvan heb ik het doorgezet.” Bas wilde graag iets heel anders: “Soms moet gewoon durven iets anders te doen. Je ziet natuurlijk veel grijze badkamers en ik wilde mij daar graag in onderscheiden. Ik ben zelf wat gaan tekenen en elke tekening bevatte een stukje ruwbouw. Het enige was dat ik het steeds op een andere plek liet terugkomen, maar uiteindelijk ben ik met het team van Berens Badkamer en de installateur tot dit ontwerp gekomen.” Het kiezen van de juiste kleur kranen was nog wel moeilijk, want Bas wilde in eerste instantie chroom. Jochem, een medewerker van Berens Badkamers, kwam met het idee voor geborstelde koperen kranen. “Je wil immers de industriële look en toen ik die kranen in het ontwerp zag, was ik direct om”, aldus Bas. Het eindresultaat is precies zoals Bas in gedachten had: “Het is mooier geworden dan ik had durven dromen, maar dit komt echt mede door het team van Berens Badkamers die de klant echt goed adviseert én uiteraard installateur. Deze twee bedrijven samen zijn echt fantastisch.”

Wij willen Bas Dinkelaar bedanken voor het vertrouwen in Berens Badkamers.

Veel plezier met jouw nieuwe badkamer.