Binnen kijken bij de familie Baarn

""Van lekkage naar een nieuwe badkamer""

Merken

[fusion_cfield cpt_cfield=”merken” key_text=”” text_transform=”none” link=”” title=”” target=”_self” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class_key=”” class_value=”” id=”Merken” color=”custom” button_gradient_top_color=”rgba(255,255,255,0)” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” button_gradient_bottom_color=”rgba(255,255,255,0)” button_gradient_top_color_hover=”rgba(255,255,255,0)” button_gradient_bottom_color_hover=”rgba(255,255,255,0)” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width1=”0″ size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” /]

Van droom naar realisatie

Ken je dat, dat je in het weekend water ziet druppelen? Dit overkwam ons en zie op een zondag maar eens een loodgieter te vinden. Het resulteerde in de hoofdkraan dichtdraaien en op maandag urenlang zoeken naar een beschikbare loodgieter. Na uren gezocht te hebben, hadden we er eindelijk één gevonden. Nadat we de situatie hadden uitgelegd, gaf hij heel vriendelijk aan direct te komen en daar was ook geen woord aan gelogen. Een uur later stond hij bij ons op de stoep. Na lang gezocht te hebben, bleek de lekkage in de badkamer te zitten. Helaas moest de vloer en een muur opgehakt worden. Gezien de badkamer enigszins gedateerd was, overwogen wij om de badkamer direct te vervangen. De loodgieter adviseerde ons om naar Berens Badkamers te gaan. Terwijl de loodgieter bezig was met het verhelpen van de lekkage, zijn wij de auto ingesprongen en naar Woerden - waar Berens Badkamers zit - gereden.

Bij aankomst stond een medewerker al op ons te wachten. Blijkbaar had de loodgieter gebeld en doorgegeven dat wij onderweg waren. Nadat we een kopje koffie hadden gedronken en hadden verteld wat de huidige situatie van onze badkamer was, gingen we snel om tafel om een 3D-ontwerp te maken. Wat mij en mijn vrouw opviel, was de betrokkenheid van de medewerker. Je merkte oprecht dat hij het vervelend voor ons vond. Het ontwerp van de badkamer was gemaakt en nu gingen we het sanitair uitzoeken. Onze wens was een strakke badkamer: grijs met wit. De medewerker voelde ons zo goed aan, dat we heel erg snel klaar waren met het uitzoeken van de materialen. Nadat we akkoord hadden gegeven op de offerte belde hij elke leverancier op of alles de volgende dag geleverd kon worden en dat kon! Na dit alles belde de medewerker onze installateur op of hij een uitzondering wilde maken om direct met onze badkamer aan de slag te gaan. Hij moest wat belletjes plegen om gemaakte afspraken te verzetten, maar al snel gaf hij aan dat hij direct bij ons aan de slag kon gaan. Wij zijn zowel de installateur als Berens Badkamers zeer dankbaar voor alles.

Wij willen de Familie Baarn bedanken voor het vertrouwen in Berens Badkamers.

Veel plezier met jullie nieuwe badkamer.