Binnen kijken bij de Familie van Dee

""De vrije hand""

Merken

[fusion_cfield cpt_cfield=”merken” key_text=”” text_transform=”none” link=”” title=”” target=”_self” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class_key=”” class_value=”” id=”Merken” color=”custom” button_gradient_top_color=”rgba(255,255,255,0)” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” button_gradient_bottom_color=”rgba(255,255,255,0)” button_gradient_top_color_hover=”rgba(255,255,255,0)” button_gradient_bottom_color_hover=”rgba(255,255,255,0)” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width1=”0″ size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” /]

Van droom naar realisatie

Soms hoor je tijdens een verjaardag dat je bij een bepaald bedrijf moet zijn. Zo ging dit ook bij de familie Van Dee. Zij gaven aan hun badkamer te willen vernieuwen waarop vrienden van hen zeiden dat ze bij Berens Badkamers moesten zijn. Eind 2021 kwamen zij voor het eerst bij ons in de showroom.

"Wij werden direct aangesproken bij binnenkomst en we waren bang dat het een bedrijf was dat meteen het mes op je keel zet, maar in tegendeel.” Onder het genot van een kopje koffie liepen wij door de winkel. Wij waren oprecht verbaasd hoe groot de showroom was. Nadat wij veel indrukken hadden opgedaan, hebben we een verkoper aangesproken. Hij bleek Alex te heten en we vertelden hem dat wij niet goed wisten wat we nou precies wilden. Ook konden wij er in ons hoofd geen voorstelling van maken. Alex stelde direct voor om aan tafel te gaan zitten en een 3D-ontwerp te maken. Ook stelde Alex enorm veel vragen om te achterhalen wat onze wensen waren. Omdat wij aangaven dat we nog meer afspraken hadden staan, schreef Alex onze wensen op en maakten we direct een vervolgafspraak. Alex vroeg of hij misschien de maten vast mocht, want dan maakte hij op basis van wat we hadden verteld een ontwerp.

Omdat wij een goed gevoel én het idee hadden dat hij ons goed aanvoelde, gaven wij hem de vrije hand. De week die erop volgde, zaten wij in spanning te wachten met wat voor een ontwerp Alex zou komen. Wij waren oprecht meer dan verrast. Wat je op de foto’s ziet, is hetgeen wat Alex voor ons heeft ontworpen. Het enige was dat wij de groene tegels nog een keer terug wilden laten komen. Dit hebben wij uiteindelijk bij het toilet gedaan. Wij zijn zo blij met onze nieuwe badkamer en de aankomende jaren kunnen wij weer vooruit.

Wij willen de familie Van Dee bedanken voor het vertrouwen in Berens Badkamers.

Veel plezier van jullie nieuwe badkamer.