Binnen kijken bij Karin van den Brink

""Ik wilde het gevoel van een spa.""

Merken

[fusion_cfield cpt_cfield=”merken” key_text=”” text_transform=”none” link=”” title=”” target=”_self” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class_key=”” class_value=”” id=”Merken” color=”custom” button_gradient_top_color=”rgba(255,255,255,0)” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” button_gradient_bottom_color=”rgba(255,255,255,0)” button_gradient_top_color_hover=”rgba(255,255,255,0)” button_gradient_bottom_color_hover=”rgba(255,255,255,0)” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width1=”0″ size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” /]

Van droom naar realisatie

“Hoe creëer je het gevoel van een spa?”, was de vraag van Karin. Wij hadden het moodboard van Karin goed bestudeerd, maar die ging qua stijl alle kanten op. Om haar te verrassen bij binnenkomst was daarom ook heel lastig.

Het ontwerp hebben wij compleet aangepast voordat wij de producten gingen uitzoeken, dit omdat de wensen waren veranderd. Om zeker te zijn dat wij deze konden verwezenlijken, hebben wij behoorlijk moeten puzzelen maar dat houdt het werk van onze collega's uitdagend. Toen het plaatje compleet was, kwam de grootste uitdaging: het uitzoeken van het sanitair. Samen met Karin hebben wij elke tegel wel zo'n beetje gezien: de vloer- en wandtegels vormen de basis van de badkamer. Na lang zoeken vonden wij maar niet de juiste tegel voor op de wanden. Om even ruimte te maken in het hoofd gingen we eerst maar op zoek naar de juiste wandmeubel. Karin was hier heel duidelijk in: ik wil vier lades en maximaal opbergruimte plus twee wasbakken. Onze collega Danny liet haar de Ferro van Sanibell zien en het was liefde op het eerste gezicht. Al snel volgde de ene na de andere keuze. Nadat alle accessoires uitgezocht waren, moesten we natuurlijk nog de wandtegels. Nadat collega Danny de waaiers van Grespania, met bijzonders tegels, aan Karin liet zien is de keuze snel gemaakt. “Had jij mij deze niet eerder kunnen laten zien”, zei Karin lachend.

Danny tekent vervolgens de tegels in met het uitgekozen sanitair en de puzzelstukjes vallen op z’n plaats. En dan kan het soms ineens heel hard gaan. Nadat de badkamer gerealiseerd is, hebben wij vernomen dat het bad toch wel de eyecatcher van de badkamer is geworden. De gekozen kraan bij het bad zorgt voor een prachtig effect bij het vullen van het bad; dit was echt alles wat Karin zocht. Een geslaagde badkamer, al zeggen we het zelf.

Wij willen Karin bedanken voor het vertrouwen in Berens Badkamers en wensen je veel plezier met je nieuwe badkamer.