Binnenkijken bij Stephanie

""Als ik dat gevoel nou elke dag heb, ben ik elke dag op vakantie.""

Merken

[fusion_cfield cpt_cfield=”merken” key_text=”” text_transform=”none” link=”” title=”” target=”_self” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class_key=”” class_value=”” id=”Merken” color=”custom” button_gradient_top_color=”rgba(255,255,255,0)” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” button_gradient_bottom_color=”rgba(255,255,255,0)” button_gradient_top_color_hover=”rgba(255,255,255,0)” button_gradient_bottom_color_hover=”rgba(255,255,255,0)” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width1=”0″ size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” /]

Van droom naar realisatie

Tijdens het gesprek dat wij hadden met Stephanie kwam heel duidelijk naar voren dat zij een luxe badkamer associeerde met een hotel: “Als ik dat gevoel nou elke dag heb, ben ik elke dag op vakantie.” Maar voor iedereen is dit anders en dat heeft Stephanie geweten. Onze collega Danny opende het vragenvuur zodat hij precies wist wat Stephanie zocht. Gaandeweg heeft Danny diverse marmeren tegels laten zien. Zoals je kunt zien op de foto’s, is er gekozen voor een glans marmeren tegel en een matte variant. Deze tegels vormden de basis waar wij mee aan de slag gingen. Het kiezen van de kleuren van het sanitair was eigenlijk het moeilijkste voor Stephanie. Ze wilde graag gouden kranen, maar vond dat ook net iets te gewaagd. Omdat het uitzoeken van een badkamer een hoop energie kost, besloten Danny en Stephanie om een vervolgafspraak in te plannen.

Twee dagen later: “Beste Danny, ik ben eruit! Ik wil al het sanitair in de kleur mat zwart.” Bekijk de foto’s voor het prachtig eindresultaat.

Wij willen Stephanie bedanken voor het vertrouwen in Berens Badkamers.

Veel plezier met jouw badkamer, Stephanie.