Binnenkijken bij Brigit

""Badkamer moet modern, warm en comfortabel zijn.""

Merken

[fusion_cfield cpt_cfield=”merken” key_text=”” text_transform=”none” link=”” title=”” target=”_self” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class_key=”” class_value=”” id=”Merken” color=”custom” button_gradient_top_color=”rgba(255,255,255,0)” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” button_gradient_bottom_color=”rgba(255,255,255,0)” button_gradient_top_color_hover=”rgba(255,255,255,0)” button_gradient_bottom_color_hover=”rgba(255,255,255,0)” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width1=”0″ size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” /]

Van droom naar realisatie

Begin van het voorjaar kregen wij een e-mail van Brigit dat zij haar badkamer wilde gaan vernieuwen. We maakten een afspraak met Brigit en vroegen haar of zij een moodboard wilde maken zodat we gericht te werk konden gaan. Brigit is heel erg thuis met het maken van een moodboard: “Als men aan mij vraagt of ik een moodboard wil maken, ga ik helemaal los!” Marmerlook, Jan Des Bouvrie, landelijke stijl: alles kwam voorbij.

De dag dat Brigit onze showroom in Woerden kwam bezoeken, was een zeer leuke dag. Bij binnenkomst liet mijn collega Alex zien wat hij op basis van het moodboard gemaakt had. Inpakken, strikje eromheen en niets meer aan doen: die vlieger ging helaas niet op. Brigit had een ander idee bij het badkamermeubel dan wij. Het meubel moest voorzien worden van waskommen waardoor het een landelijke sfeer kreeg. Met losse accessoires heeft Brigit zelf de badkamer verder aangekleed. En de foto’s liegen er niet om: het is Brigit meer dan gelukt samen met de installateur.

Wij willen Brigit bedanken voor het vertrouwen in Berens Badkamers. Uiteraard willen wij onze installateur ook bedanken voor het realiseren van deze badkamer.

Veel plezier van jouw badkamer, Brigit.