Binnenkijken bij de Familie Meijers

"Praktisch en modern, kan dat? "

Merken

[fusion_cfield cpt_cfield=”merken” key_text=”” text_transform=”none” link=”” title=”” target=”_self” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class_key=”” class_value=”” id=”Merken” color=”custom” button_gradient_top_color=”rgba(255,255,255,0)” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” button_gradient_bottom_color=”rgba(255,255,255,0)” button_gradient_top_color_hover=”rgba(255,255,255,0)” button_gradient_bottom_color_hover=”rgba(255,255,255,0)” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width1=”0″ size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” /]

Van droom naar realisatie

De familie Meijers kwam in oktober 2021 voor het eerst bij ons in onze showroom in Woerden. De opdracht die wij meegekregen was: “Het moet praktisch zijn, maar wel modern”. We gingen kijken of wij voor hun de ideale badkamer konden samenstellen. Na lang zoeken welke vloer- en wandtegels het moesten worden, ging het proces daarna behoorlijk snel – althans, dat dachten we. Zoals je waarschijnlijk al hebt gelezen, gingen wij de gekozen producten in ons 3D-programma zetten. De twijfel sloeg toe: “Vinden wij dit wel mooi en is het niet te saai?” Omdat de vloer- en wandtegels sfeerbepalend zijn, gingen we weer terug de showroom in. We hebben de gekozen tegels erbij gepakt en naast het scherm van de laptop gehouden. “Dit komt inderdaad anders over”, maar toch waren ze niet zeker van hun keuze. Uiteindelijk zijn we bij een iets donkere tegel terechtgekomen en deze tegel had voor de familie Meijers de juiste look.

De basis was uitgekozen, nu het sanitair nog. Hier hebben wij samen met de familie Meijers voor een Hotbath regendoucheset gekozen. De wens was dat zowel de hand- als hoofddouche gelijktijdig gebruikt konden worden. Ook de doucheset moest een moderne look hebben. De Hotbath regendoucheset in een geborsteld nikkel uitvoering voldeed volledig aan hun wensen.

Wij willen de Familie Meijers bedanken voor het vertrouwen in Berens Badkamers en wensen jullie veel plezier van de nieuwe badkamer.