Familie van Dinteren

"Dit is precies hoe wij het in gedachten hadden"

Merken

[fusion_cfield cpt_cfield=”merken” key_text=”” text_transform=”none” link=”” title=”” target=”_self” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class_key=”” class_value=”” id=”Merken” color=”custom” button_gradient_top_color=”rgba(255,255,255,0)” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” button_gradient_bottom_color=”rgba(255,255,255,0)” button_gradient_top_color_hover=”rgba(255,255,255,0)” button_gradient_bottom_color_hover=”rgba(255,255,255,0)” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width1=”0″ size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” /]

Van droom naar realisatie

Eind september 2022 kwamen Jan-Willem en Marja van Dinteren bij ons voor hun te vernieuwen badkamer. Zonder te weten wat hun wensen waren, hadden wij een indeling gemaakt van de badkamer. Jan-Willem was direct enthousiast over de indeling van de badkamer. Als verkoper is niets leuker dan een klant zo enthousiast te zien over jouw ontwerp. Het ijs was hierdoor ook direct gebroken en al snel gingen wij de showroom in voor het uitzoeken van de materialen.

Wij begonnen met het uitzoeken van de vloer & wandtegels, immers dit vormt de basis van elke badkamer. Zowel Marja als Jan-Willem gaven aan een houtlook tegel op de vloer te willen en een grijze tegel op de wanden. Echter dit alles mocht niet te steriel worden. Wij hebben daarom ook voor een bewerkte grijze wandtegel gekozen. Dit zorgde ervoor dat de badkamer echt tot leven kwam. Ook gaf Marja aan nog een accent te willen in het douchegedeelte. Daarom hebben "Wij" gekozen om de vloertegel door te trekken op één wand.

Eenmaal de vloer & wandtegels uit te hebben gekozen ging het proces heel snel. Het meubel dat wij gingen uitzoeken moest voldoende opbergruimte hebben. Al snel kwamen wij uit bij een Asymmetrisch meubel. Ook liet de ruimte toe om de bestaande koof door te trekken om hier een nis in te maken. Dit zorgde voor meer opbergruimte, en sfeer in de badkamer.

Marja als wel Jan-Willem waren er al snel uit dat de kranen, en de doucheset chroom moesten worden. Chroom heeft een tijdloze uitstraling en past in elke ruimte. De uitgekozen wastafelkraan is niet alleen een mooie aanvulling voor in de badkamer, maar ook een duurzame keuze. Dankzij het Flower Power System gaat deze kraan namelijk erg zuinig om met water. Dit geld overigens ook voor de doucheset. De regendouche maakt gebruik van het Eco Air systeem & is voorzien van een restrictor. Dit zorgt ervoor dat de regendouche een maximale doorlaat heeft van 10l water per minuut.

Voor in het douchegedeelte hebben wij voor twee prefab nisjes gekozen om zo de shampoos & doucheschuim niet op de vloer neer te hoeven zetten. Dit zorgt ervoor dat de vloer altijd vrij is van losse producten. Ook zijn prefab nissen zeer prettig in onderhoud. En dat spreekt iedereen aan. Immers minder tijd kwijt zijn aan schoonmaken, is wat iedereen wilt. Toch?

Team Berens Badkamers wensen Jan-Willem & Marja veel plezier van hun nieuwe badkamer.

Mocht u, door het zien van deze badkamer ook wel eens benieuwd zijn naar de mogelijkheden bij u? Neem dan gerust met ons contact op, en dan gaan wij geheel vrijblijvend eens kijken naar de mogelijkheden van uw badkamer.