Dé trend van nu: tegels met marmerdesign

Hoewel wij graag op de hoogte zijn van de nieuwste badkamerideeën, vinden wij een lange levensduur van de stijl één van de belangrijkste elementen bij een ontwerp. Het laatste wat we willen, is dat een badkamer er na een paar jaar verouderd uitziet. Naar onze mening zijn marmeren tegels een uitstekende keuze voor het creëren van een simplistische maar elegante badkamer die jarenlang stijlvol blijft.

Pluspunten marmerlook tegels:

Los van het feit dat keramische marmerlook tegels een luxueuze uitstraling toevoegen aan jouw badkamer, zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk, kras-en slijtbestendig en een stuk goedkoper dan natuursteen marmer. De tegels zijn voor zowel vloertegels geschikt als wandtegels, dit maakt ze uitermate populair onder modern klassieke badkamers. De gewenste kleur met daarin wit-, zwart- of goude aders brengt een extra vleugje elegantie in je huis.

Verschillende formaten marmerlook tegels:

Onze marmerlook tegels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes. De mogelijkheid om te kiezen uit vele verschillende formaten en de beschikbaarheid van kleinere diktes, vereenvoudigen het leggen en installeren in elk type badkamer. De meest gekozen tegelformaten zijn 30×30 centimeter en 60×60 centimeter.

Prachtige combinaties met marmerdesign tegels:

Omdat marmerlook tegels eigentijds zijn, kun je ze met vele andere producten prachtig combineren. Bij een witte marmerlook tegel passen goudkleurige badkamerproducten uitstekend en geeft het kleur en textuur zonder de ruimte te overbelasten. Daarnaast krijgen zwarte badkamerproducten – zoals een badkamermeubel en waskom – een mooie plek gecombineerd met marmerdesign. Uiteraard kun je deze combinatie ook andersom maken.

Inspiratie

Klaar voor een frisse nieuwe badkamer maar geen idee waar te beginnen? Wij bieden een verscheidenheid aan stijlen en kleuren die jouw ruimte laat uitstralen op next level!

  • 800 m² showroom
  • Persoonlijk vrijblijvend advies
  • 3D ontwerp op maat

  • Nieuwste badkamertrends
  • Koffie & thee staat klaar

Enthousiast?

Plan een bezoek aan onze showroom en laat je verassen door de vele stijlen.