Meer opbergruimte in jouw badkamer creëren

Een chaotische badkamer vindt niemand wenselijk, zeker niet als je met een gezin woont waar kinderen alles laten rondslingeren; gelukkig hebben wij de oplossing. Berens Badkamers voorziet je van een groot assortiment aan keuzes: van mooie opbergmeubels tot in de muur verbouwde nissen. Alles is mogelijk, ongeacht het formaat, de kleur of textuur die je graag in je badkamer wil hebben. Bekijk hieronder een paar veel gekozen producten:

Badkamermeubels

Een badkamermeubel is een van de meest gekozen producten voor extra opbergruimte. Het is handig in gebruik en je kunt hier ook gelijk de waskommen en kranen op kwijt. Combineer het met mooie kleuren en accenten en creëer op deze manier direct een luxe uitstraling.
Op onze pagina “badkamers” en “deze mensen gingen je voor” kun je inspiratie opdoen voor jouw nieuwe badkamer.

Inbouwnis

Een inbouwnis zit verzonken in de muur en is meestal 7 tot 10 centimeter diep. Deze afmeting is perfect om een shampoofles, fles douchegel of spons in kwijt te kunnen en daarom zie je ook vaak een inbouwnis in de doucheruimte. Ook boven het toilet zien we steeds vaker een nis geplaatst worden. Plaats hier een mooie plant of andere accessoires zodat de badkamer direct sfeervoller en persoonlijker wordt.

Spiegelkasten

Denk ook eens aan een spiegelkast. Achter de spiegel is genoeg ruimte om kleine producten in op te bergen en de producten zijn hierdoor niet meer in het zicht. Jouw badkamer ziet er direct georganiseerd en opgeruimd uit. De spiegelkast is ideaal voor de wat kleinere badkamer, want je hoeft geen extra ruimte in te leveren en een spiegel is sowieso onmisbaar in ieder badkamer. Kortom: twee vliegen in één klap!

Handdoekradiatoren

Waarschijnlijk is een handdoekradiator niet het eerste waar je aan denkt als je ruimte wil creëren in je badkamer. Toch functioneert het wel degelijk als een goede opbergplek om extra spullen kwijt te kunnen. Een handdoekradiator ziet er luxe uit en je kunt geordend je handdoeken op hoogte ophangen.

Laat je inspireren door ons assortiment aan handdoekradiatoren.

Inspiratie

Klaar voor een frisse nieuwe badkamer maar geen idee waar te beginnen? Wij bieden een verscheidenheid aan stijlen en kleuren die jouw ruimte laat uitstralen op next level!

  • 800 m² showroom
  • Persoonlijk vrijblijvend advies
  • 3D ontwerp op maat

  • Nieuwste badkamertrends
  • Koffie & thee staat klaar

Enthousiast?

Plan een bezoek aan onze showroom en laat je verassen door de vele stijlen.